Bubamare – igraonica Brodski Stupnik

Mješovita odgojna skupina od tri do šest godina djetetova života.
Igraonica se provodi tri puta tjedno u trajanju od tri sata:
ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 8:30 – 11:30
Odgojiteljice: Maja Vuksanović

Dječje aktivnosti, 03.04.2017.g.

Tema: proljeće!

Priča: roda i lisica, slikopriča gusjenica koja je puno jela, moja prva enciklopedija – ptice. Likovne aktivnosti, roda: tempera, tuljci, kolaž papir, leptir: tuljci, pastele, ptice u gnijezdu: vata, kolaž papir, karton, pastele. Pjesmica: leptiriću šarenčiću. Strina rodo – igra s pjevanjem. Slobodna igra, radni listovi, igra: glazbena stolica, odlazak na igralište.

Dječje aktivnosti, travanj 2017.g.

Tema: Uskrs! Likovne aktivnosti: uskršnja čestitka:kolaž papir, ukrasni papir, bojanje pisanica obojanom rizom, likovna aktivnost: kriz.

Price: pisanica, Uskrsnuće.. slikopriča:Janko i Uskrs, pjesma: juri zeka iz daleka, uskršnja pjesmica, igre s.pokretima, tradicijske.igre. Slobodne aktivnosti

Dječje aktivnosti: 02.05.2017.g.

Tema: Dan planeta Zemlja! edukativni video o planeti Zemlji, Sunčevom sustavu. Prica o životinjama koje su obilazile kontinente, Dječak istražuje svemir. Pjesmica: ovo je nasa planeta, kaži mi kontinente, Likovna aktivnost: planeta Zemlja: pastele i krep papir, izrada globusa: bojanje,izrezivanje i lijepljenje. Zajednička aktivnost: karta svijeta. Slobodne aktivnosti