Udruga za djecu Bubamara 27.05.2017.g. organizirala 2. MALU OLIMPIJADU u Brodskom Stupniku

Udruga za djecu “Bubamara” u subotu, 27.5. 2017.g. uspješno je organizirala i provela aktivnost 2. Mala olimpijada u Brodskom Stupniku.
Prva mala olimpijada održana je prošle godine i provedena u sklopu provedbe europskog projekta “Aktivni roditelji za aktivnu zajednicu” u Podcrkavlju. Udruga za djecu Bubamara zbog velike zainteresiranosti djece i roditelja i ove godine uspješno organizirala 2. Malu olimpijadu uz pomoć volontera udruge, ali i članova ostalih udruga s područja općine Brodski Stupnik
Na ” 2. Maloj olimpijadi” sudjelovalo je 130 djece sa šest lokacija na kojima se provodi igraonica ( Općina Bebrina, Podcrkavlje, Čaglin, Sibinj i Brodski Stupnik).

Zahvaljujemo se svim volonterima, te donatorima – Pekarnici Janković iz Brodskog Stupnika na donaciji sendviča, CTR-u Razvojnoj agenciji Brodsko-posavske županije na novčanoj donaciji i Teri Trgovini d.o.o. Slavonski Brod na donaciji flaširane vode.